top of page
lisa-hulshof-design-brandshoot.jpg

We zijn jouw boutique Branding & Webdesign studio, hier om je merk visueel te maken. Wat voor bedrijf je ook hebt, weet dat wij jouw merk zullen opbouwen.

DE CREATIEVE AFDELING VAN JOUW BEDRIJF

The road less travelled

LHD is een Groningse Boutique Creatieve Studio die gespecialiseerd is in visuele uitingen, webdesign en ontwikkeling. Mijn focus ligt op jouw succes, waarbij ik gebruik maak van een mix van slimme ideeën, strategisch inzicht en professionele uitvoering. Als een onafhankelijke creatieve studio zet ik mij in om jouw bedrijf te versterken en te laten opvallen met authentieke en gedurfde identiteiten. Binnen Lisa Hulshof Design hecht ik waarde aan samenwerking, originaliteit en vernieuwende ideeën die échte resultaten opleveren. Met mijn diverse creatieve vaardigheden breng ik innovatieve concepten tot leven die zowel emotioneel als tastbaar impact hebben.

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

I create brands by visualizing stories business owners want to share. More of the 'we', less of the 'i'.

C633A1DB-5E69-4BF7-94D9-1C8C5901C1FA.JPG

Ik ben Lisa: ontwerper, matcha-drinker en oprichter van Lisa Hulshof Design. Met een hart voor het ondersteunen van bedrijven op het creatieve front, help ik mede-ondernemers hun passie te volgen. Met andere woorden? Ik zet mijn artistieke vaardigheden in om die van jou op prachtige wijze tentoon te stellen. 

 

Een hands-on approach,  het bijeenkomen van precisie en speelsheid, een 'mooi plaatje' en functionaliteit. Ik ben gepassioneerd over het creëren van een studio die echt voelt als het creatieve verlengstuk van jouw bedrijf, de design afdeling die je wellicht niet hebt maar wel verdient. De Creative Space waar het oprecht leuk is om deel van uit te maken, en waar wij beiden de vruchten plukken.

FROM CLIENTS

Samen hebben we mijn branding en website design naar nieuw level weten te tillen. Lisa's toewijding aan mijn project was groot, vanaf het allereerste gesprek begreep ze mijn visie en wist ze deze om te zetten in een inspireerde realiteit. Het voelt als een perfecte weerspiegeling van mijn identiteit en merkwaarden, iets waar ik oprecht trots op ben. Elk element van mijn branding en website straalt originaliteit en innovatie uit. Ze neemt de tijd om alles tot in de kleinste details te perfectioneren. Het resultaat is een krachtig totaalplaatje dat zowel mijn klanten als mezelf aangrijpt. Dankbaar voor onze samenwerking, het heeft mijn verwachtingen echt overtroffen.

— Esmee Dijjers, Alpha Female Coaching
bottom of page